top of page
Image by Niklas Ohlrogge

Ons Werk

Met trots presenteren wij onze projectportfolio-pagina, waar u de vruchten van ons werk kunt ontdekken. Elk project toont de onwrikbare toewijding van ons team om uitzonderlijke resultaten te leveren en verwachtingen te overtreffen. Wij zijn verheugd om onze successen te delen en kijken uit naar het starten van nieuwe en spannende projecten in de toekomst!

Stapel bestanden

01

Implementeren van gestroomlijnd kennis- en informatiemanagement

Besix heeft een partnerschap aangegaan met Stigar CommV om een kennisbeheerapplicatie, Knowliah, te implementeren. Ons belangrijkste doel is om Knowliah te integreren met de masterdatasystemen en de drie belangrijkste modules te implementeren: beheer van bouwplaatsinformatie, digitalisering van documenten en generatie van standaarddocumenten. Als projectmanager en businessanalist zijn wij verantwoordelijk voor activiteiten zoals planning, organisatie en motivatie van het projectteam, analyse van vereisten en monitoring en rapportage van de voortgang. Door Knowliah te implementeren, zal Besix een gestroomlijnde aanpak hebben voor het beheren van bouwplaatsinformatie, digitalisering van documenten en generatie van standaarddocumenten, wat resulteert in lagere projectkosten, verbeterde productiviteit en verhoogde klanttevredenheid.

02

Implementatie van QSHE-applicatie in de bouw- en infrastructuursector

Besix Infra en Unitec hebben een samenwerking aangegaan met Stigar Commv om een QSHE-toepassing te implementeren in de bouw- en infrastructuursector. Het project vereist integratie met masterdatasystemen en omvat vijf modules, zoals toolboxvergaderingen, klachten, inspecties, training en competenties, en VCA-inspecties. De projectmanager is verantwoordelijk voor activiteiten- en middelenplanning, teammotivatie, tijdsbeheer, kostenraming, risicoanalyse en voortgangsrapportage. De businessanalist is verantwoordelijk voor de analyse van vereisten, procesmapping, gegevensanalyse en procesherontwerp.

Image by Pop & Zebra
1679153666679.jpg

03

Consultancy ervaring

As freelance consultant bij Stigar CommV is Tom Raes een vertrouwde partner in digitale transformatie voor bedrijven in België. Met expertise in IT-projectmanagement, verandermanagement, procesherontwerp en datamanagement, helpt Tom bedrijven om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en hun strategische doelen te bereiken. Zijn uitgebreide ervaring in projectmanagement, bedrijfsanalyse en datastrategie heeft hem tot een waardevolle asset gemaakt voor organisaties zoals BESIX, Cronos groep, Brammer Group en Van Hool. Tom's vermogen om de kloof tussen bedrijf en IT te overbruggen en effectief te communiceren en samenwerken over datagerelateerde onderwerpen, heeft hem geholpen nieuwe processen en tools op te zetten om de kwaliteit, consistentie en nauwkeurigheid van gegevens te verbeteren.

bottom of page